Privasi mangrupikeun hak dasar sareng ngamungkinkeun individu sareng perusahaan ngadalikeun datana. Kusabab paningkatan undang-undang Éropa sareng nasional sareng peraturan sareng kontrol anu ketat dina patuh ku pengawas, perusahaan sareng lembaga boro tiasa teu malire hukum privasi ayeuna. Conto panerapan sareng peraturan anu paling dipikanyaho yén ampir unggal perusahaan atanapi lembaga kedah patuh nyaéta Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)…

DI PERINDAHAN PELAKSANAAN GAMPANG?
ASKU UNTUK PENTING

Taros Kami

Hukum privasi

Privasi mangrupikeun hak dasar sareng ngamungkinkeun individu sareng perusahaan ngadalikeun datana.

Menu Gancang

Kusabab paningkatan hukum Éropa sareng nasional sareng peraturan sareng kontrol anu ketat dina patuh ku pengawas, perusahaan sareng lembaga boro tiasa teu malire hukum privasi ayeuna. Conto panerapan sareng peraturan anu paling dipikanyaho yén ampir unggal perusahaan atanapi lembaga anu kedah patuh nyaéta Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) anu dilaksanakeun di sapanjang Uni Éropa. Di Walanda, aturan tambahan diturunkeun dina GDPR Implementation Act (UAVG). Inti tina GDPR sareng UAVG mangrupikeun kanyataan yén unggal perusahaan atanapi lembaga anu ngolah data pribadi kedah ngatur data pribadi ieu sacara saksama sareng transparansi.

Sanaos ngajadikeun perusahaan anjeun GDPR-buktina penting pisan, sacara kompleks sacara sah. Naha éta museurkeun data nasabah, data personel atanapi data ti pihak katilu, GDPR netepkeun syarat anu ketat dina prosés ngolah data pribadi sareng ogé nguatkeun hak jalma anu datana diolah. Law & More pengacara sadar sadaya kamajuan ngeunaan (kantos-robih) hukum privasi. Pengacara kami nyobian cara anjeun ngadamel data pribadi sareng ngajukeun prosés internal sareng prosés data. Pengacara kami ogé pariksa kamekaran perusahaan anjeun cekap ditataan saluyu sareng panerapan AVG anu tiasa dianggo sareng naon kamajuan anu aya. Ku cara ieu, Law & More bagja ngabantosan anjeun ngadamel sareng ngajaga organisasi anjeun GDPR-buktina.

Tom Meevis - Ngacara pikeun Eindhoven

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80
Gambar AVG

avg

Kalayan perkenalan AVG, undang-undang parantos dikedutkeun. Naha perusahaan anjeun disiapkeun kanggo ieu?

Functionaris voor gambar Gegevensbescherming

Patugas Data Perlindungan

Kami ngabantosan anjeun milih Patugas Perlindungan Data

Gambar Penaksiran Impak Data Protection

Penilaian Dampak Data Perlindungan Data

Urang tiasa ngalaksanakeun analisa pikeun ngaidentipikasi résiko anu aya hubunganna sareng ngolah data anjeun

Gambar data verwerking van

Ngolah data

Data naon anu diolah perusahaan anjeun? Dupi éta ngolah dina AVG? Kami di palayanan anjeun

“Salila perkenalan éta
langsung terang ka kuring
yen Law & More ngabogaan
rencana anu jelas "

Jarak aplikasi sareng pengawasan

GDPR manglaku ka sadaya organisasi anu ngolah data pribadi. Upami perusahaan anjeun ngumpulkeun data dimana hiji jalma tiasa dikenalkeun, perusahaan anjeun gaduh hubungan sareng GDPR. Salajengna, data pribadi diolah nalika, upamana, administrasi gaji karyawan anjeun dijaga, janjian sareng nasabah kadaptar atanapi nalika data dina kasehatan disilihtukeurkeun. Anjeun ogé tiasa mikirkeun kaayaan di handap ieu: ngalaksanakeun kagiatan pamasaran atanapi ngukur atanapi ngadaptar produktivitas karyawan atanapi panggunaan komputer. Ningalian anu di luhur, éta henteu kedah dielihkeun perusahaan anjeun kedah ngurus undang-undang privasi.

Di Walanda, prinsip dasarna nyaéta saurang anu kedah tiasa ngandelkeun perusahaan sareng lembaga pikeun ngurus data kalayan édisi. Barina ogé, dina komunitas urang ayeuna, digitalisasi ngagaduhan peran anu langkung penting sareng ngalibatkeun prosés data dina wujud digital. Ieu tiasa nyababkeun résiko serius upami aya kabersihan privasi urang. Éta sababna pangawas privasi Walanda, Otoritas Data Protection Walanda (AP), ngagaduhan kakawasaan anu jauh sareng kakawasaanana. Upami perusahaan anjeun henteu matuh panerapan GDPR anu berlaku, maka éta gancang ngadamel pesenan tunduk kana pamayaran pinalti périodik atanapi denda anu ageung, anu tiasa jumlahna dugi ka dua puluh juta euro. Salaku tambahan, upami nyalira ngagunakeun data pribadi, perusahaan anjeun kedah ngingetkeun publisitas anu goréng sareng tindakan santunan ku korban.

Hukum privasi

Kawijakan Inventori sareng privasi

Pikeun nyegah akibat atanapi ukuran anu jauh ti pangawas, penting pikeun perusahaan atanapi lembaga anjeun ngagaduhan kabijakan privasi supados matuh GDPR. Sateuacan nyusun kabijakan privasi, penting pikeun inventory kumaha perusahaan atanapi lembaga anjeun dina konteks privasi. Kusabab éta Law & More parantos ngagancangkeun rencana léngkah-léngkah ieu:

Lengkah 1: Patikeun data pribadi anu anjeun diprosés
Lengkah 2: Nangtukeun tujuan sareng dasar pikeun ngolah data
Lengkah 3: Nangtukeun kumaha hak data data dijamin
Lengkah 4: Evaluasi naha sareng kumaha anjeun nyuhunkeun, nampi sareng ngadaptar idin
Lengkah 5: Tangtukeun naha anjeun diwajibkeun ngalaksanakeun Penilaian Pangaruh Data Perlindungan
Lengkah 6: Tangtukeun naha milih Petugas Perlindungan Data
Lengkah 7: Tangtukeun kumaha perusahaan anjeun ngurus bocor data sareng kawajiban ngalaporkeun
Lengkah 8: Parios perjanjian prosésor anjeun
Lengkah 9: Tentukan pengawas organisasi anjeun anu sahandapeun

Sabot anjeun parantos ngalaksanakeun analisis ieu, mungkin pikeun nangtukeun résiko anu ngalanggar panerapan privasi timbul dina perusahaan anjeun. Ieu ogé tiasa diantisipasi dina kabijakan privasi anjeun. Naha anjeun milarian dukungan dina prosés ieu? Punten wartosan Law & More. Pengacara kami ahli dina widang hukum privasi sareng tiasa ngabantosan perusahaan atanapi lembaga anu ngagaduhan jasa ieu:

• Naséhat sareng ngawalon patarosan hukum anjeun: contona, iraha aya anu ngalanggar data sareng kumaha anjeun nungkulanana?
• Nganalisa ngolah data anjeun dumasar kana tujuan sareng prinsip GDPR sareng nangtoskeun résiko anu khusus: naha perusahaan atanapi lembaga nungtut sareng GDPR sareng naon ukuran hukum anu anjeun masih kedah lakukeun?
• Nyiapkeun sareng marios dokumen, sapertos kawijakan privasi atanapi perjanjian prosésor.
• Ngalaksanakeun Penilaian Pangaruh Data Perlindungan Data.
• Ngabantosan dina prosés hukum sareng prosés penegakan ku AP.

Peraturan Protection Data umum (GDPR)

Perlindungan hak-hak privasi janten langkung penting dina komunitas anu ayeuna. Hal ieu tiasa pikeun sabagian ageung pikeun dikaitkeun kana digitalisasi, pamekaran inpormasi anu langkung sering diolah dina bentuk digital. Hanjakalna, digitalisasi ogé ngagaduhan résiko. Pikeun ngalindungan kabébasan kami, peraturan kabentukna kabentuk.

• Dina waktos ayeuna, hukum privasi ngalaman transformasi penting anu diturunkeun tina palaksanaan GDPR. Kalayan ngadegna GDPR, sakabéh Uni Éropa bakal tunduk kana panerapan privasi anu sami. Ieu mangaruhan pisan perusahaan, sabab aranjeunna kedah ngurus syarat anu langkung ketat ngeunaan perlindungan data. GDPR ningkatkeun posisi data data ku ngabéré hak-hak anyar sareng nguatkeun hak-hak anu ditetepkeun. Saterusna, organisasi anu ngolah data pribadi bakal ngagaduhan langkung kawajiban. Kadé perusahaan pikeun nyiapkeun parobihan ieu, sadayana deui saprak hukuman pikeun henteu patuh kana GDPR ogé bakal langkung parah.

Naha anjeun peryogi naséhat ngeunaan transisi ka GDPR? Naha anjeun badé gaduh cek pamatuhan anu dilakukeun, pikeun mastikeun perusahaan anjeun sasuai jeung sarat anu diturunkeun tina GDPR? Atanapi anjeun merhatikeun panyalindungan data pribadi anjeun nyalira? Law & More gaduh pangaweruh anu luas ngeunaan hukum privasi sareng bakal ngabantosan anjeun pikeun nyusun organisasi anjeun ku cara anu tunduh sareng GDPR.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 tina e-mail e-mail na:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Hubungan-jeruk