DIBUTUHkeun Pengacara Privasi?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Privasi
/

Pengacara Privasi

Privasi mangrupikeun hak dasar sareng ngamungkinkeun individu sareng perusahaan ngadalikeun datana.

Menu Gancang

Kusabab paningkatan hukum Éropa sareng nasional sareng peraturan sareng kontrol anu ketat dina patuh ku pengawas, perusahaan sareng lembaga boro tiasa teu malire hukum privasi ayeuna. Conto panerapan sareng peraturan anu paling dipikanyaho yén ampir unggal perusahaan atanapi lembaga anu kedah patuh nyaéta Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) anu dilaksanakeun di sapanjang Uni Éropa. Di Walanda, aturan tambahan diturunkeun dina GDPR Implementation Act (UAVG). Inti tina GDPR sareng UAVG mangrupikeun kanyataan yén unggal perusahaan atanapi lembaga anu ngolah data pribadi kedah ngatur data pribadi ieu sacara saksama sareng transparansi.

Sanaos ngajadikeun perusahaan anjeun GDPR-buktina penting pisan, sacara kompleks sacara sah. Naha éta museurkeun data nasabah, data personel atanapi data ti pihak katilu, GDPR netepkeun syarat anu ketat dina prosés ngolah data pribadi sareng ogé nguatkeun hak jalma anu datana diolah. Law & More pengacara sadar sadaya kamajuan ngeunaan (kantos-robih) hukum privasi. Pengacara kami nyobian cara anjeun ngadamel data pribadi sareng ngajukeun prosés internal sareng prosés data. Pengacara kami ogé pariksa kamekaran perusahaan anjeun cekap ditataan saluyu sareng panerapan AVG anu tiasa dianggo sareng naon kamajuan anu aya. Ku cara ieu, Law & More bagja ngabantosan anjeun ngadamel sareng ngajaga organisasi anjeun GDPR-buktina.

"Salila bubuka éta langsung janten jelas ka abdi
yen Law & More boga rencana anu jelas
tindakan”

Jarak aplikasi sareng pengawasan

GDPR manglaku ka sadaya organisasi anu ngolah data pribadi. Upami perusahaan anjeun ngumpulkeun data dimana hiji jalma tiasa dikenalkeun, perusahaan anjeun gaduh hubungan sareng GDPR. Salajengna, data pribadi diolah nalika, upamana, administrasi gaji karyawan anjeun dijaga, janjian sareng nasabah kadaptar atanapi nalika data dina kasehatan disilihtukeurkeun. Anjeun ogé tiasa mikirkeun kaayaan di handap ieu: ngalaksanakeun kagiatan pamasaran atanapi ngukur atanapi ngadaptar produktivitas karyawan atanapi panggunaan komputer. Ningalian anu di luhur, éta henteu kedah dielihkeun perusahaan anjeun kedah ngurus undang-undang privasi.

Di Walanda, prinsip dasarna nyaéta saurang anu kedah tiasa ngandelkeun perusahaan sareng lembaga pikeun ngurus data kalayan édisi. Barina ogé, dina komunitas urang ayeuna, digitalisasi ngagaduhan peran anu langkung penting sareng ngalibatkeun prosés data dina wujud digital. Ieu tiasa nyababkeun résiko serius upami aya kabersihan privasi urang. Éta sababna pangawas privasi Walanda, Otoritas Data Protection Walanda (AP), ngagaduhan kakawasaan anu jauh sareng kakawasaanana. Upami perusahaan anjeun henteu matuh panerapan GDPR anu berlaku, maka éta gancang ngadamel pesenan tunduk kana pamayaran pinalti périodik atanapi denda anu ageung, anu tiasa jumlahna dugi ka dua puluh juta euro. Salaku tambahan, upami nyalira ngagunakeun data pribadi, perusahaan anjeun kedah ngingetkeun publisitas anu goréng sareng tindakan santunan ku korban.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Privasi kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Hukum privasiKawijakan Inventori sareng privasi

Pikeun nyegah akibat atanapi ukuran anu jauh ti pangawas, penting pikeun perusahaan atanapi lembaga anjeun ngagaduhan kabijakan privasi supados matuh GDPR. Sateuacan nyusun kabijakan privasi, penting pikeun inventory kumaha perusahaan atanapi lembaga anjeun dina konteks privasi. Kusabab éta Law & More parantos ngagancangkeun rencana léngkah-léngkah ieu:

Lengkah 1: Patikeun data pribadi anu anjeun diprosés
Lengkah 2: Nangtukeun tujuan sareng dasar pikeun ngolah data
Lengkah 3: Nangtukeun kumaha hak data data dijamin
Lengkah 4: Evaluasi naha sareng kumaha anjeun nyuhunkeun, nampi sareng ngadaptar idin
Lengkah 5: Tangtukeun naha anjeun diwajibkeun ngalaksanakeun Penilaian Pangaruh Data Perlindungan
Lengkah 6: Tangtukeun naha milih Petugas Perlindungan Data
Lengkah 7: Tangtukeun kumaha perusahaan anjeun ngurus bocor data sareng kawajiban ngalaporkeun
Lengkah 8: Parios perjanjian prosésor anjeun
Lengkah 9: Tentukan pengawas organisasi anjeun anu sahandapeun

Nalika anjeun parantos ngalaksanakeun analisa ieu, anjeun tiasa nangtoskeun résiko ngalanggar undang-undang privasi anu timbul dina perusahaan anjeun. Ieu ogé tiasa diantisipasi dina kawijakan privasi anjeun. Naha anjeun milarian dukungan dina prosés ieu? Mangga ngahubungan Law & More. Pengacara kami ahli dina widang hukum privasi sareng tiasa ngabantosan perusahaan atanapi lembaga anu ngagaduhan jasa ieu:

  • Naséhat sareng ngawalon patarosan hukum anjeun: contona, iraha aya pelanggaran data sareng kumaha anjeun nungkulanana?
  • Nganalisis pamrosésan data anjeun dumasar kana tujuan sareng prinsip GDPR sareng nangtoskeun résiko khusus: naha perusahaan atanapi lembaga anjeun patuh kana GDPR sareng ukuran hukum naon anu anjeun kedah laksanakeun?
  • Nyiapkeun sareng marios dokumén, sapertos kabijakan privasi anjeun atanapi perjanjian prosésor.
  • Ngalaksanakeun Penilaian Dampak Perlindungan Data.
  • Ngabantosan dina prosés hukum sareng prosés penegak ku AP.

Peraturan Protection Data umum (GDPR)

Perlindungan hak-hak privasi janten langkung penting dina komunitas anu ayeuna. Hal ieu tiasa pikeun sabagian ageung pikeun dikaitkeun kana digitalisasi, pamekaran inpormasi anu langkung sering diolah dina bentuk digital. Hanjakalna, digitalisasi ogé ngagaduhan résiko. Pikeun ngalindungan kabébasan kami, peraturan kabentukna kabentuk.

Di momen, hukum privasi ngalaman transformasi signifikan nu diturunkeun tina palaksanaan GDPR. Kalayan ngadegna GDPR, sakumna Uni Éropa bakal tunduk kana undang-undang privasi anu sami. Hal ieu mangaruhan pisan kana perusahaan, sabab aranjeunna kedah nyayogikeun syarat anu langkung ketat ngeunaan panyalindungan data. GDPR ningkatkeun posisi subjék data ku cara méré hak anyar jeung nguatkeun hak maranéhanana. Saterusna, organisasi nu ngolah data pribadi bakal boga leuwih kawajiban. Penting pikeun korporasi pikeun nyiapkeun parobihan ieu, langkung-langkung sabab hukuman pikeun henteu patuh kana GDPR ogé bakal langkung ketat.

Naha anjeun peryogi naséhat ngeunaan transisi ka GDPR? Naha anjeun badé gaduh cek pamatuhan anu dilakukeun, pikeun mastikeun perusahaan anjeun sasuai jeung sarat anu diturunkeun tina GDPR? Atanapi anjeun merhatikeun panyalindungan data pribadi anjeun nyalira? Law & More gaduh pangaweruh anu luas ngeunaan hukum privasi sareng bakal ngabantosan anjeun pikeun nyusun organisasi anjeun ku cara anu tunduh sareng GDPR.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.