Tatacara Keluhan Kantor

Law & More peunteun kepuasan klien urang. Firma kami bakal ngagunakeun usaha anu saé pikeun anjeun. Sanaos tiasa kajantenan yén anjeun teu sugema ngeunaan hiji aspek jasa urang. Anjeun bakal mendakan di handapeun tindakan anu anjeun tiasa lakukeun dina kaayaan sapertos kitu.

Upami anjeun henteu resep ngeunaan nyiptakeun sareng ngalaksanakeun perjanjian pasatujuan, kualitas jasa kami atanapi jumlah invoice kami, anjeun dipénta ngirimkeun heula bantahan anjeun ka pengacara anjeun sorangan. Anjeun tiasa ogé ngahubungi Mr. TGLM Meevis tegas urang. Sungut urang bakal ngadamel keluhan saluyu sareng prosedur sapertos anu dijelaskeun dina prosedur keluhan kantor kami.

Kami bakal, dina konsultasi sareng anjeun mendakan solusi pikeun masalah anu gancang-gancang. Kami bakal salawasna mastikeun solusi sapertos tulisan. Anjeun tiasa ngaharepkeun nampi réaksi kami kana keluhan anjeun dina tulisan dina 4 minggu. Dina acara urang kedah nyimpang tina istilah ieu, urang bakal nginpokeun ka anjeun dina waktuna sareng urang bakal nyebat alesan tina nyimpang sareng istilah anu aya anjeun badé ngaharepkeun réaksi ti kami.

Artikel 1 Watesan

Dina prosedur keluhan ieu istilah anu ditétélakeun di handap bakal hartos ieu:

humandeu: naon waé ekspresi teu aya rasa teu puas ku atanapi atas nama klien vis-à-vis para pengacara atanapi jalmi (s) kerja di handapeun tanggung jawabna ngeunaan kacindekan atanapi palaksanaan sengketa klien pikeun jasa profésional (overeenkomst van opdracht), kualitas jasa sapertos anu disayogikeun atanapi jumlah invoice kanggo jasa sapertos kitu, kecuali, kumaha ogé keluhan dina harti paragraf 4 UU Walanda ngeunaan Profesional Pengacara (Ngabela);

ngawadul: klien atanapi wakilna, ngajukeun keluhan;

perwira keluhan: pengacara anu dituduhkeun nanganan keluhan, mimitina Mr TGLM Meevis.

Pasal 2 lingkup aplikasi

2.1 Prosedur keluhan ieu dilarapkeun ka unggal papacangan pikeun layanan propésional anu dilakukeun ku Law & More B.V. ka palanggan na.

2.2 Éta tanggung jawab unggal pengacara tina Law & More B.V. pikeun nanganan sadaya keluhan anu saluyu sareng prosedur keluhan ieu.

Pasal 3 Tujuanna

Tujuan tina prosedur keluhan ieu nyaéta:

  • prosedur ditumpukeun ku keluhan klien tiasa diputus ku cara berorientasi sareng solusi dina jangka waktu anu lumayan;
  • pikeun nempatkeun prosedur pikeun ngadegkeun cukang lantaran (s) masalah keluhan klien;
  • pikeun ngajaga sareng ningkatkeun hubungan klien anu tos aya ku nanganan keluhan dina cara anu ditangtoskeun;
  • pikeun ngamajukeun réspon kana naon keluhan dina cara anu difokuskeun klien;
  • pikeun ningkatkeun kualitas jasa ku ngabéréskeun sareng nganalisa keluhan.

Pasal 4 Informasi nalika ngamimitian jasa

4.1 Prosedur keluhan ieu parantos diumumkeun umum. Dina surat pertunangan naon waé sareng klién, klien bakal dilaporkeun yén aya prosedur keluhan anu aya, sareng prosedur ieu bakal dilarapkeun kana jasa anu disayogikeun.

4.2 Istilah baku tina papacangan (Sarat jeung kaayaan) anu dilarapkeun kana naon waé palanggan klien (ogé ku ayana surat papacangan sareng klien) kedah ngidentipikasi pihak anu mandiri atanapi badan ka saha / anu mangrupakeun keluhan anu henteu acan diputuskeun saluyu sareng prosedur keluhan ieu tiasa dikintunkeun pikeun menangkeun kaputusan anu ngabeungkeut.

4.3 Keluhan dina hartos tina pasal 1 tina prosedur keluhan ieu anu henteu direngsekeun saatos ditangani saluyu sareng prosedur keluhan ieu tiasa dikintunkeun ka Advokasi Komite Sengketa (Geschillencommissie Advocatuur).

Pasal 5 Prosedur keluhan internal

5.1 Upami klien ngadeukeutan ka kantor sareng keluhan ngeunaan pitunjuk anu dipasihkeun Law & More B.V.., keluhan bakal diteruskeun ka petugas keluhan.

5.2 Patugas keluhan bakal ngawartosan ka jalma anu saha anu keluhanana parantos dilakukeun ngeunaan pengajuan keluhan sareng bakal masihan anu ngaganggu sareng jalma anu keluhanana dijantenkeun kasempetan pikeun ngajelaskeun keluhan na.

5.3 Jalma anu ngalaksanakeun keluhan na kedah nyobian pikeun ngabéréskeun masalah éta sareng klien anu aya hubunganana, naha tunduk kana intervensi ti petugas pengaduan.

5.4 Patugas aduan kedah ngabéréskeun keluhan dina opat minggu saatos nampi keluhan, atanapi wajib ngawartosan ka anu ngagelarkeun, nyatakeun alesan, naon-naon penyimpangan tina istilah ieu, nunjukkeun istilah anu masihan pendapat ngeunaan keluhan na.

5.5 Patugas aduan kedah ngawartosan ka anu ngagem sareng jalma anu saha anu keluhanana dilakukeun dina nyerat ngeunaan opini ngeunaan kasaéan keluhan, naha atanapi henteu aya rekomendasi.

5.6 Upami keluhan ditangani kalayan cara anu nyugemakeun, anu ngagelarkeun, patugas keluhan sareng jalma anu dilaporkeun keluhan na bakal nandatanganan opini ngeunaan kasaéan keluhan.

Pasal 6 Konpiden sareng gratis nanganan keluhan jawab

6.1 Petugas pengaduan sareng jalma anu ngalaksanakeun keluhan na kedah ngajaga karasiahan ngeunaan panangan keluhan.

6.2 Anu ngagelarkeun moal ngahutang santunan naon waé anu aya kaitannana sareng biaya pananganan keluhan.

Pasal 7 Tanggung jawab

7.1 Patugas keluhan kedah tanggel waler pikeun nanganan keluhan anu pas dina waktosna.

7.2 Jalma anu ngalaksanakeun keluhan na kedah ngajantenkeun perwira keluhan ngeunaan kontak naon sareng anu ngawartakeun sareng solusi naon waé.

7.3 Patugas pengaduan wajib ngajagi anu ngagem béja ngeunaan panangan keluhan.

7.4 Patugas keluhan kedah mastikeun yén file dina keluhan disimpen.

Pasal 8 Pendaptaran keluhan

8.1 Patugas keluhan kedah ngadaptar keluhan, ngaidentipikasi topik keluhan.

8.2 Keluhan tiasa dibagi kana topik anu misah.

8.3 Petugas pengaduan kedah ngalaporkeun périodik ngeunaan pananganan keluhan naon waé sareng kedah masihan rekomendasi pikeun nyegah keluhan anu anyar timbul sareng ningkatkeun prosedur.

8.4 Naon waé laporan sareng rékoméndasi kedah dibahas sareng dikintunkeun kanggo nyandak kaputusan sahenteuna sakali dina sataun.