Rates

Law & More tuduhan kanggo padamelan anu saatos aya anu disebatkeun waragad jam-jam, anu sanésna gumantung kana pangalaman karyawan na sareng jinis pasualan dimana ogé faktor di handap ieu dipertimbangkeun:
  • Watak internasional pasualan éta
  • Pangetahuan spesialis / kaahlian unik / pajeulitna sah
  • Pentingitas
  • Jinis perusahaan / klien
Tingkat dasar:
babaturan deukeut   € 175 - € 195
Senior Associate   € 195 - € 225
batur sapagawean   € 250 - € 275
Kabéh ongkos henteu ngaluarkeun 21% PPN. Suku éta tiasa dirévasi unggal taun. Law & More nyaéta, gumantung kana jinis tugas, disiapkeun nyayogikeun tina total harga, anu tiasa nyababkeun tagihan biaya tetep kanggo padamelan anu kedah dilakukeun.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Gambar Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Pengacara-hukum
Pengacara-hukum
Pangacara Hukum
Law & More