UU perumahan mangrupikeun tina sagala aspek hukum ngeunaan harta anu henteu hakekat. Kami di Law & More sanggup ngabantosan anjeun naséhat légal nalika patarosan atanapi konflik timbul ngeunaan cara ngagaleuh sareng ngajualan harta anu teu tiasa dilaksanakeun. Salian éta kami tiasa nyayogikeun pitulung sah ngeunaan widang undang-undang konstruksi sareng nyewa hukum.

PERLU UNDANG-UNDANG PERLINDUNGAN HUKUM HUKUM?
TILIKKEUN DI ANTARA BATANG NYUKU LAWYER

Hukum Tanah Saréal

UU perumahan mangrupikeun tina sagala aspek hukum ngeunaan harta anu henteu hakekat. Kami di Law & More sanggup ngabantosan anjeun naséhat légal nalika patarosan atanapi konflik timbul ngeunaan cara ngagaleuh sareng ngajualan harta anu teu tiasa dilaksanakeun. Salian éta kami tiasa nyayogikeun pitulung sah ngeunaan widang undang-undang konstruksi sareng nyewa hukum.

Menu Gancang

Hukum konstruksi

Salaku pengusaha dina sektor konstruksi anjeun méh bareng-mérépkeun sareng seueur pihak anu béda. Kepala Sekolah, arsiték sareng kontraktor kedah ngajantenkeun janji pasini, sabab kagiatan masing-masing partai aya hubunganana sareng anu sanés. Kusabab tina kakalian tina kolaborasi dina prosés konstruksi, unggal pihak kabeungkeut kana sababaraha kawajiban sareng hak anu ditetepkeun dina hukum. Dina konsekuensi pajeulitna tina kolaborasi, sagala jinis masalah hukum bisa timbul. Naon kawajiban sareng hak anjeun ka pihak séjén? Saha anu tiasa dicekel bisi ruksakna salaku akibat tina lepat struktural. Law & More boga kamampuan nyayogikeun anjeun naséhat anu sah sareng bisa nyamar upami dibutuhkeun perlu.

Salajengna, kami tiasa mamatahan anjeun ngeunaan sadaya aturan hukum anu konstruksi kedah sasuai. Ku cara ieu masalah hukum, ngeunaan tanggung jawab contona, tiasa dicegah salaku waktos anu jéntré.

Teu lila, urang tiasa nyayogikeun anjeun, antara sanés, kalayan tindakan ieu:

• Nentikeun hak sareng kawajiban anjeun salaku aktor dina prosés struktural;
• Mamatahan ngeunaan istilah sareng kaayaan anu konstruksi kedah patuh;
• Bantuan upami anjeun ditanggung jawab.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

Jasa tina Law & More

Hukum Perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Pengacara interim

Peryogi pengacara samentawis? Nyayogkeun dukungan hukum anu cekap pikeun Law & More

nyarankeun

Hukum imigrasi

Urang nganyahokeun urusan-masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal, nundung sareng alien

Perjangjian pemegang saham

hukum bisnis

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Hukum sewaan

Law & More ngabantuan panyewa sareng tuan tanah dina nyegah sareng ngarobih masalah hukum. Nyewa sareng tuan tanah ngagaduhan kawajiban hukum anu khusus. Ieu ngandung karakter pangatur anu hartosna pihak-pihak tiasa ngagantikeun aranjeunna kalayan perjanjian sorangan. Salaku tambahan, aya syarat wajib dina hukum nyewa. Salah sahiji henteu tiasa bénten ti aturan ieu, anu pangpentingna ngajagi panyewa éta mangrupikeun partai anu langkung lemah, ku kontrak. Upami anjeun diposisikan dina kaayaan dimana pasangan anjeun henteu patuh kana perjanjianna, aya sababaraha tindakan anu tiasa dicoba. Dina kasus sapertos anjeun tiasa percanten ka kami pikeun masihan anjeun nasihat sah anu anjeun butuhkeun.

Conto mata pelajaran anu urang tiasa ngabantosan anjeun:

• drafting perjanjian sewaan upami anjeun tuan tanah ;;
• sengketa ngeunaan katerangan perjanjian;
• ngalaksanakeun lampah upami panyewa atanapi tuan tanah henteu meta sasuai sareng perjanjian anu dilakukeun ;;
• nolak perjanjian sewaan.

Sewa akomodasi bisnis

Upami anjeun hoyong ngoperasikeun bisnis anjeun peryogi ruang bisnis. Nalika anjeun ngagaduhan niat nyéwa akomodasi bisnis, perjanjian sewa kedah didaptarkeun. Aya aturan hukum anu khusus pikeun nyewa akomodasi bisnis. Naon anu urang tiasa ngabantosan anjeun nyaéta saperti kieu

• nangtoskeun spésiés perjanjian sewaan sareng hak sareng kawajiban anu aya;
• mamatahan bisi pangaturan harga sewa;
• mamatahan ngeunaan panyabutan pelencangan.

Naha anjeun pikaresepeun kana wangunan anu pikaresepeun? Bisi anjeun badé nyéwa gedong ieu peryogi kauninga naha kagiatan anu anjeun cobi… patuh kana pangérannana anu kotamadya tos kajantenan ka gedong. Law & More nyaéta dina ngabebaskeun kanyaho ngeunaan rencana zoning sareng nyaéta tiasa mastikeun naha éta rohangan téh.

Hukum Tanah Saréal

Meuli akomodasi bisnis

Upami anjeun badé mésér harta pikeun bisnis anjeun atanapi anjeun parantos gaduh salah, maka kami tiasa ngabantosan anjeun sareng pelajaran ieu:

• hungkul perjanjian jual beuli;
• panjelasan perjanjian;
• ngalanggar kontrak ku tuan tanah;
• nolak perjanjian;
• hipotik sareng struktur kauangan.

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl