Lokasi Katerangan Rute Eindhoven

Law & More lokasina di "Twinning Center" dina kampus tina Eindhoven Universitas Téknologi. Salila jam kantor normal, anjeun tiasa ngalaporkeun ka panarimaan anu lokasina di gedong padeukeut, "De Catalyst". Di luar jam kantor normal, mangga ngahubungan kami ku telepon kana datangna.

Ku Mobil

Catetan: Upami anjeun nganggo sistem navigasi, lebetkeun parapatan "De Lismortel" sareng "Horsten". Ti titik ieu, anjeun tiasa mendakan gedong 'De Catalyst' di sisi katuhu. Alamat "De Catalyst" nyaéta "De Lismortel 31", Kanggo De Catalyst aya kolom anu nomer wangunan 76 sareng 77. 

Tina A2 ti Den Bosch:

  • Tina A2 / N2, di simpang Ekkersweijer, ngiringan A58 nuju Putra en Breugel.
  • Saatos 3.9 km giliran katuhu kana John F. Kennedylaan arah Eindhoven Centrum.
  • Dina simpang sareng Cincin, bélok kénca ka arah Helmond.
  • Bélok katuhu di lampu patalimarga (sateuacan ka stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Tina A2 ti Maastricht atanapi ti A67 ti Venlo atanapi Antwerp:

  • Di simpang Leenderheide, cokot arah Eindhoven, Centrum / Tongelre.
  • Anjeun bakal asup Eindhoven di bundaran. Terus lempeng ka hareup jeung di lampu lalulintas kadua (di simpang jeung Ring) nyandak arah Nijmegen / Den Bosch (Piuslaan). Tetep nuturkeun arah ieu (leuwih terusan, handapeun kareta api).
  • Dina bunderan salajengna angkat kaluar kadua (Insulindelaan).
  • Bélok kénca di lampu jalan patalimarga (sateuacan stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Ti A58 ti Tilburg:

  • Di simpang Batadorp nyandak jalan kaluar Randweg Eindhoven Noord / Centrum sareng di simpang Ekkersweijer nyandak jalan kaluar Randweg Eindhoven/Centrum (belok ka katuhu dina simpang). Terus nuturkeun arah Centrum.
  • Saatos 3.9 km giliran katuhu kana John F. Kennedylaan arah Eindhoven Centrum.
  • Dina simpang sareng Cincin, bélok kénca ka arah Helmond.
  • Bélok katuhu di lampu patalimarga (sateuacan ka stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Tina A50 ti Nijmegen:

  • Sesampainya di Eindhoven, turutan arah ka Centrum.
  • Saatos 3.9 km giliran katuhu dina John F. Kennedylaan arah Eindhoven Centrum.
  • Dina simpang sareng Cincin, bélok kénca ka arah Helmond.
  • Bélok katuhu di lampu patalimarga (sateuacan ka stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang. 

Ti A270 ti Helmond:

  • Dina lampu lalulintas kadua di Eindhoven, Belok katuhu di Bundaran, arah Ring / Universitas / Den Bosch / Tilburg.
  • Bélok kénca di lampu jalan patalimarga (sateuacan stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Ku Angkutan Umum

  • Eindhoven Universitas Téknologi gampang diaksés. Sadaya gedong universitas caket sareng stasion karéta api di Eindhoven. Dina peta grounds universitas, Twinning Center dituduhkeun salaku TCE.
  • Turun tangga tangga jalan, teras kéngingkeun katuhu kana jalan kaluar di sisi kalér (stasion beus), Kennedyplein.
  • Anjeun tiasa ningali gedong universitas di sisi katuhu, ngan sababaraha menit leumpang. Pusat Kembar Tempatna di tungtung situs TU (jarak jarak sakitar 15 menit). Turutan tanda panah konéng pikeun "De Lismortel".

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

[show-testimonials orderby = 'menu_order' order = 'DESC' limit = '1′ pagination = 'on' layout = 'grid' options = 'téma: euweuh, info-posisi: info-handap, téks-alignment: puseur, kolom: 1, saringan: euweuh, rating: on, eusi cutatan: pondok, charlimitextra: (...), tampilan-gambar: on, gambar-ukuran: ttshowcase_small, gambar-bentuk: bunderan, gambar-efek: euweuh, gambar- link: on']

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Law & More