Deskripsi Rute Lokasi Eindhoven

Law & More perenahna di "Kembar Pusat" di kampus Eindhoven University Technology. Dina waktos jam normal, anjeun tiasa lapor kana resepsi anu perenahna di gedong anu padeukeut, "De Catalyst". Di luar jam kantor normal, mangga ngahubungan kami ku telepon saatos datangna.

Ku Mobil

Catetan: Upami anjeun nganggo sistem navigasi, lebetkeun parapatan "De Lismortel" sareng "Horsten". Ti titik ieu, anjeun tiasa mendakan gedong 'De Catalyst' di sisi katuhu. Alamat "De Catalyst" nyaéta "De Lismortel 31", Kanggo De Catalyst aya kolom anu nomer wangunan 76 sareng 77.

Tina A2 ti Den Bosch:

  • Tina A2 / N2, di simpang Ekkersweijer, ngiringan A58 nuju Putra en Breugel.
  • Saatos 3.9 km langkung pas kana John F. Kennedylaan di arah Eindhoven Centrum.
  • Dina simpang sareng Cincin, bélok kénca ka arah Helmond.
  • Bélok katuhu di lampu patalimarga (sateuacan ka stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Tina A2 ti Maastricht atanapi ti A67 ti Venlo atanapi Antwerp:

  • Dina simpang Leenderheide, angkat ka arah Eindhoven, Centrum / Tongelre.
  • Anjeun tiasa ngalebetkeun Eindhoven di bunderan. Terus maju payun sareng dina lampu jalan anu kadua (di simpang sareng Cincin) arah arah Nijmegen / Den Bosch (Piuslaan). Tetep nuturkeun arah ieu (ngalangkungan kanal, handapeun karéta api).
  • Dina bunderan salajengna angkat kaluar kadua (Insulindelaan).
  • Bélok kénca di lampu jalan patalimarga (sateuacan stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Ti A58 ti Tilburg:

  • Di simpangan Batadorp nyandak jalan kaluar kana Randweg Eindhoven Noord / Centrum sareng di simpang Ekkersweijer nyandak jalan kaluar kana Randweg Eindhoven / Centrum (bélok katuhu di simpang). Teras teraskeunkeun arah Centrum.
  • Saatos 3.9 km langkung pas kana John F. Kennedylaan di arah Eindhoven Centrum.
  • Dina simpang sareng Cincin, bélok kénca ka arah Helmond.
  • Bélok katuhu di lampu patalimarga (sateuacan ka stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Tina A50 ti Nijmegen:

  • Nalika dugi di Eindhoven, turutan arah ka Centrum.
  • Saatos 3.9 km langkung pas kana John F. Kennedylaan di arah Eindhoven Centrum.
  • Dina simpang sareng Cincin, bélok kénca ka arah Helmond.
  • Bélok katuhu di lampu patalimarga (sateuacan ka stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Ti A270 ti Helmond:

  • Dina lampu jalan anu kadua di Eindhoven, bérés katuhu di bunderan, arah Ring / University / Den Bosch / Tilburg.
  • Bélok kénca di lampu jalan patalimarga (sateuacan stasion bénsin Texaco).
  • Ngaliwat gapura pamayaran TU / e.
  • Dina T-simpang bereskeun katuhu arah De Lismortel (janten henteu kéngingkeun kénca arah De Zaale).
  • Dina T-simpang anu salajengna giliran deui di tungtung jalan ka katuhu dimana anjeun bakal ningali Kembar Center; sabalikna di lawang utama nyaéta taman mobil urang.

Ku Angkutan Umum

  • Eindhoven University Technology gampang diakses. Sadaya gedong universitas caket sareng stasiun karéta api di Eindhoven. Dina peta perkarangan universitas, Kembar Pusat dituduhkeun minangka TCE.
  • Turun tangga tangga jalan, teras kéngingkeun katuhu kana jalan kaluar di sisi kalér (stasion beus), Kennedyplein.
  • Anjeun tiasa ningali gedong universitas di sisi katuhu, ngan sababaraha menit leumpang. Pusat Kembar Tempatna di tungtung situs TU (jarak jarak sakitar 15 menit). Turutan tanda panah konéng pikeun "De Lismortel".