jero Law & More, Sevinc ngadukung tim dimana diperyogikeun sareng nguruskeun sababaraha masalah hukum sareng nyusun dokumén (prosedural). Salain ti Belanda sareng Inggris, Sevinc ogé nyarios basa Rusia, Turki sareng Azeri.

Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc-Hoeben-Azizova-poto-302X400px

jero Law & More, Sevinc ngadukung tim dimana diperyogikeun sareng nguruskeun sababaraha masalah hukum sareng nyusun dokumén (prosedural). Salain ti Belanda sareng Inggris, Sevinc ogé nyarios basa Rusia, Turki sareng Azeri. Kusabab sumanget sareng sikepna anu gairah, anjeunna siap-siap nyandak tantangan hukum. Sevinc mangrupikeun padamel anu rajin sareng ngupayakeun pisan pikeun palanggan kami. Empati hébat nya jeung komitmen kuat pikeun klien kami datangna gampang. Dina waktos luangna, Sevinc resep ngumbara, tuang siang sareng bersosialisasi sareng kulawarga sareng rerencangan.

Law & More B.V.