KOMPAS KHAS

Eurasia mangrupikeun istilah pikeun daérah géografis anu diwangun ti Éropa sareng Asia. Kami ngagabungkeun pangaweruh pasar ieu sareng kaahlian urang ngeunaan yurisdiksi Walanda anu béda. Ngaliwatan kombinasi unik ieu kami tiasa nyayogikeun layanan lengkep pikeun usaha Eurasian sareng individu.

Salaku perusahaan anu operasi dina séktor ieu, anjeun tiasa nyayogikeun sagala jinis masalah hukum anu sesah. Barina ogé, séktor ieu henteu kantos tahan, aranjeunna édah aktip. Pengacara kami ahli kana bidang ieu séktor anu nyebrang sareng tiasa masihan perusahaan sareng nasihat hukum atanapi bantosan, contona dina tanggel walungan produk.

Sanaos sengketa nyababkeun émosina ngajalankeun tinggi, sareng hasilna boh pihak henteu ningali solusi deui, at Law & More kami yakin yén solusi gabungan anu nyugemakeun sadaya pihak anu aub tiasa dipanggihan ngaliwatan mediasi. Dina prosés ieu Law & More mediator henteu ngan ukur ngiringan kapentingan boh pihak dina konsultasi, tapi ogé ngajamin bantosan hukum sareng emosional.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.