Naha anjeun peryogi ngabantosan sareng Éropa & CIS DESK?
kontak LAW & MORE

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Eurasia & Meja CIS

Law & More ogé ngagaduhan pangaweruh ngeunaan pasar Eurasian sareng mentalitas nagara-nagara anu béda dina jero Eurasia. Eurasia mangrupikeun istilah pikeun daérah géografis anu diwangun ti Éropa sareng Asia. Kami parantos ngabantosan seueur klien tina daérah Eurasian. Klién ieu biasana asalna ti Rusia sareng CIS. Kami ngagabungkeun pangaweruh pasar ieu sareng kaahlian urang ngeunaan yurisdiksi Walanda anu béda. Ngaliwatan kombinasi unik ieu kami tiasa nyayogikeun layanan lengkep pikeun usaha Eurasian sareng individu.

Usaha sareng individu anu asalna ti Rusia, Ukraina sareng CIS anu aktip dina basa Walanda tiasa ngémutan pitulung urang anu ngandung perundingan sareng fiskal. Kami gaduh kaahlian pikeun mamatahan ngeunaan ngahiji sareng akuisisi, transaksi perumahan sareng fiskal sareng strukturna perusahaan bisnis.

Upami anjeun gaduh niat pikeun ngoperasikeun di Belanda- atanapi pasar Benelux kami tiasa nyayogikeun pitulung sahandapeun ogé. Law & More tiasa ngadukung anjeun nalika ngadamel sababaraha jinis perjanjian atanapi tiasa nangtoskeun struktur pendirian perusahaan anu paling cocog pikeun anjeun. Kalayan unggal aspek dina prosés panyiapan bisnis di Walanda anjeun tiasa ngandelkeun pitulung hukum Law & More.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

MITRA / ADVOCATE

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam

Pengacara perusahaan

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Pengacara Eurasia & CIS Desk kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More