Naha anjeun peryogi ngabantosan sareng Éropa & CIS DESK?
kontak LAW & MORE

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/ /
Eurasia & Meja CIS
/

Eurasia & Meja CIS

Law & More ogé ngagaduhan pangaweruh ngeunaan pasar Eurasian sareng mentalitas nagara-nagara anu béda dina jero Eurasia. Eurasia mangrupikeun istilah pikeun daérah géografis anu diwangun ti Éropa sareng Asia. Kami parantos ngabantosan seueur klien tina daérah Eurasian. Klién ieu biasana asalna ti Rusia sareng CIS. Kami ngagabungkeun pangaweruh pasar ieu sareng kaahlian urang ngeunaan yurisdiksi Walanda anu béda. Ngaliwatan kombinasi unik ieu kami tiasa nyayogikeun layanan lengkep pikeun usaha Eurasian sareng individu.

Usaha sareng individu anu asalna ti Rusia, Ukraina sareng CIS anu aktip dina basa Walanda tiasa ngémutan pitulung urang anu ngandung perundingan sareng fiskal. Kami gaduh kaahlian pikeun mamatahan ngeunaan ngahiji sareng akuisisi, transaksi perumahan sareng fiskal sareng strukturna perusahaan bisnis.

Upami anjeun gaduh niat pikeun ngoperasikeun di Belanda- atanapi pasar Benelux kami tiasa nyayogikeun pitulung sahandapeun ogé. Law & More tiasa ngadukung anjeun nalika ngadamel sababaraha jinis perjanjian atanapi tiasa nangtoskeun struktur pendirian perusahaan anu paling cocog pikeun anjeun. Kalayan unggal aspek dina prosés panyiapan bisnis di Walanda anjeun tiasa ngandelkeun pitulung hukum Law & More.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Eurasia & CIS Desk kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.