Cerai kawates

Cerai kawates ogé disebut salaku pisah légal. Pamisahan kitu, prosedur hukum khusus anu ngamungkinkeun pasangan hirup hirup misah tapi dina waktos anu sareng tetep nikah sacara sah. Dina pengertian ieu, prosedur ieu nyumponan kabutuhan pasangan anu, kusabab kapercayaan agama atanapi filosofisna, henteu hoyong milari cerai.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More