Talak mutlak

Pamungkas, pengakhiran hukum perkawinan (sapertos dibédakeun tina pamisahan hukum) nalika kadua pihak bébas nikah deui. Cerai mutlak ngabubarkeun perkawinan, henteu sapertos cerai terbatas, anu bertindak salaku perjanjian pamisahan.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More