Hak asuh budak saatos cerai

Hak asuh budak kaasup tugas sareng hak kolot pikeun ngabina sareng miara budakna anu di bawah umur. Ieu ngeunaan karaharjaan fisik, kasalametan sareng pamekaran budak leutik. Dimana kolotna ngalaksanakeun otoritas parental gabungan mutuskeun ngalamar cerai, kolotna bakal, dina prinsipna, tetep ngalaksanakeun otoritas kolot babarengan.

Pengecualian tiasa dilakukeun: pengadilan tiasa mutuskeun yén salah sahiji kolotna ngagaduhan kawenangan kolot pinuh. Nanging, dina nyandak kaputusan ieu, kapentingan anu hadé pikeun budak anu paling penting. Ieu kasus dimana aya résiko anu teu tiasa ditarima yén anak bakal kajebak atanapi leungit antara kolot (sareng kaayaan éta sigana moal ningkat sacara cekap dina jangka pondok), atanapi dimana parobihan hak asuh upami teu diperyogikeun pikeun kapentingan anu paling dipikaresep ti anak.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More