Hartosna talak

Cerai, ogé dikenal salaku bubaran perkawinan, nyaéta prosés ngeureunkeun perkawinan atanapi perkawinan. Cerai biasana nyababkeun ngabatalkeun atanapi nyusun deui tugas hukum sareng tanggung jawab perkawinan, sahingga ngabubarkeun ikatan perkawinan antara pasangan anu nikah dina kakawasaan hukum nagara atanapi nagara. Hukum perceraian beda-beda jauh di sakumna dunya, tapi di kaseueuran nagara, éta meryogikeun sanksi pengadilan atanapi otoritas sanés dina prosés hukum. Prosés hukum perceraian ogé tiasa ngalibatkeun masalah nafkah, hak asuh budak, dukungan budak, distribusi harta, sareng ngabagi hutang.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More