Naon tujuan nafkah

Tujuan tina nafkah nyaéta pikeun ngawatesan pangaruh ékonomi anu henteu adil tina perceraian ku cara nyayogikeun panghasilan neraskeun ka pasangan anu teu kéngingkeun gaji atanapi kéngingkeun gaji handap. Bagéan anu dibenerkeun nyaéta yén salaki-salaki mungkin parantos milih pikeun ngiringan karier pikeun nyokong kulawarga sareng peryogi waktos kanggo ngembangkeun katerampilan padamelan pikeun nyalira diri.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More