BUTUH PENGACARA PAJAK?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Pajak
/

Hukum Pajak

Pajeg di Walanda prihatin ka saha waé anu hirup dina atanapi anu ngurus Walanda.

Nagara Walanda sareng Éropa (EU) sadayana ngagaduhan sistem perpajakan rumit anu diwangun ku aturan anu hese sareng perjanjian internasional. Sistem perpajakan Walanda, contona, terang seueur jinis hukum sareng pajeg, sapertos pajeg panghasilan, pajeg upah, pajeg pangantosan sareng pajeg perusahaan. Salaku tambahan sadaya sistem ieu anu disebatkeun, peraturan sareng perjanjian tiasa gaduh pangaruh kana sistem perpajakan Walanda.

Sateuacan ngamimitian usaha di Walanda, unggal pengusaha kedah disarankan ngeunaan aspek pajeg walanda sareng tarif pajeg Walanda. Éta mangrupikeun seni pikeun sacara optimal ngagunakeun peraturan pajak pikeun ngawatesan tekanan pajak Walanda dugi ka minimal.

Naon tiasa Law & More ngalakukeun pikeun ngabantosan anjeun?

Law & More panasehat pajak ngabantosan ngembangkeun struktur perusahaan anu saé pikeun ngaraosan sacara optimal kana kauntungan pajak Walanda. Walanda nyayogikeun rézim perjanjen pikeun nguntungkeun pikeun perusahaan multinasional sareng anak perusahaan asing. Panggantian produksi ka nagara séjén tiasa ngakibatkeun kauntungan pajak. Pajeg ganda tiasa dibatesan kusabab seueur perjanjian pajeg walanda anu parantos dianggotaan. Ogé tarif impor Walanda tiasa dihindari dina seueur kasus.

Law & More, kerjasama sareng penaséhat pajak na sareng para nasabahna, ningal pilihan anu ditataan hukum hukum pajeg Walanda sareng EU. Upami diperyogikeun, urang bakal ngoperasikeun sareng penasihat pajak anu dipercaya sareng akuntan kadaptar di Walanda sareng di yurisdiksi sanésna kanggo masihan nasihat sareng solusi pangsaéna pikeun klien urang Walanda sareng internasional.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng taun pangalaman, klien kami tiasa ngandelkeun ngadukung sah pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Pajak kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More gambaran

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.