Kaayaan umum

1. Law & More B.V., didirikeun di Eindhoven, Walanda (salajengna disebatkeun "Law & More”) Mangrupikeun perusahaan liability terbatas, ngadeg di handapeun hukum Belanda sareng tujuan ngalaksanakeun profési légal.

2. Kaayaan umum ieu dilarapkeun kana sadaya tugas klien, kacuali disatujuan ku sanés panulis sateuacan kacindekan tugas. Kamungkinan panggunaan kaayaan umum atanapi kaayaan umum anu digunakeun ku klien sacara nyata henteu dipisahkeun.

3. Sadaya tugas klien bakal ditampi sacara éksklusif sareng dilaksanakeun ku Law & More. Nganggapan artikel 7: 407 alinea 2 Kode Sipil Walanda sacara eksplisit henteu dileupaskeun.

4. Law & More ngalaksanakeun tugas saluyu sareng aturan ngalaksanakeun Paguyuban Bar Walanda sareng, saluyu sareng aturan ieu, migawe henteu nyebarkeun inpormasi anu disayogikeun ku klien anu aya hubunganana.

5. Upami aya hubungan sareng tugas anu ditugaskeun Law & More pihak katilu kedah ngiringan, Law & More bakal konsultasi klien sateuacanna. Law & More henteu nanggung jawab kana kakirangan tina mana-mana pihak katilu sareng anu berhak nampi, tanpa konsultasi tinulis sateuacana sareng atas nama klien, kamungkinan watesan tina tanggung jawab pikeun pihak katilu kalibet ku pihak katilu. Law & More.

6. Sagala tanggung jawab dugi ka jumlah anu bakal dibayar dina hal anu sahandapeun asuransi tanggung jawab profésional na Law & More, ditingkatkeun ku kaleuwihan ditolak handapeun asuransi ieu. Kapanan, pikeun alesan naon, henteu mayar mayar di handapeun asuransi tanggung jawab profésional, naon waé kawajiban dugi ka jumlah € 5,000.00. Nalika dipénta, Law & More tiasa masihan inpormasi dina (sinyalna handapeun) asuransi tanggung jawab profésional sapertos anu di lakukeun ku Law & More. Klién indemnates Law & More sareng nahan Law & More matak bahaya ngalawan klaim pihak katilu anu aya hubunganna sareng tugasna.

7. Pikeun ngalaksanakeun tugasna, klien ngahutang Law & More fee a (tambah PPN). Fee éta diitung dumasar kana jumlah jam jam anu dikalikeun ku tingkat jam anu berlaku. Law & More cadangan hak périodik nyaluyukeun ongkos jam na nya.

8. Bantahan kana jumlah invoice kedah motivasi dina nyerat sareng dikintunkeun ka Law & More dina waktu 30 poé saatos tanggal invoice, gagal upami invoice anu bakal ditampi sacara pasti sareng tanpa protés.

9. Law & More tunduk kana Walanda anti-Money Laundering sareng Anti-Terrorist Act (Wwft). Upami padamelan dikaluarkeun dina lingkup Wwft, Law & More bakal ngalaksanakeun karajinan alatan klien. Upami transaksi (anu dimaksud) luar biasa dina kontéks Wwft lumangsung, maka Law & More wajib ngalaporkeun ieu ka Unit Kacerdasan Kauangan Walanda. Laporan sapertos henteu diungkabkeun ka klien.

10. Hukum Walanda manglaku hubungan antara Law & More sareng klien.

11. Upami aya papaseuhan, pengadilan Walanda di Oost-Brabant bakal gaduh yurisdiksi, kana pangertosan anu Law & More tetep dijudulan ngalebetkeun sengketa ka pengadilan anu bakal aya yurisdiksi upami pilihan forum ieu teu acan dilakukeun.

12. Sakur hak klien pikeun ngadamel klaim ngalawan Law & More, bakal ngalangkungan dina sagala kajadian dina sataun sakali dugi ka klien terang atanapi tiasa disababkeun kanyaho kana ayana hak ieu.

13. Invoices tina Law & More bakal dikirim ka klien ku email atanapi ku surat biasa sareng pembayaran kedah lumangsung dina waktos 14 dinten saatos tanggal invoice, gagal anu klién anu sah sacara sah sareng wajib mayar kapentingan standar 1% per bulan, tanpa aya peringatan resmi diperyogikeun . Pikeun padamelan anu dilakukeun ku Law & More, pamayaran interim tiasa disayogikeun iraha wae. Law & More mangrupikeun pamundut pamayaran sateuacanna. Upami klien gagal mayar jumlah-angka invoice pas, Law & More dijudulan pikeun ngagantungkeun énggal damelna, tanpa diwajibkeun mayar karusakan anu mana waé.