Paguyuban Bar Walanda

NOVA-Logo

Asosiasi Bar Walanda nyaéta organisasi profésional masarakat pikeun profésional hukum. Pikeun kapentingan administrasi kaadilan anu leres, Asosiasi Bar ngiringan prakna ditangtoskeun tina profésional hukum sareng ngawas kualitas jasa anu disayogikeun ku pengacara.

Asosiasi Bar dibentuk ku sadaya pengacara di Walanda. Salaku tambahan, Walanda sah sacara sah dibagi kana sabelas daérah, anu ngagambarkeun yurisdiksi pangadilan. Sadaya pengacara di daérah dimana aranjeunna gaduh kantor babarengan ngabentuk Bentuk Bar Association. Pangacara tina Law & More mangrupikeun anggota Paguyuban Bar lokal jeung nasional.