Sarat jeung Kaayaan

  1. Law & More di The Den Haag, (hereinafter "Law & More”) Mangrupikeun perusahaan swasta anu mayunan kawatesanan dilebetkeun handapeun hukum Walanda, sareng tujuan pikeun ngalaksanakeun profési hukum. Law & More mangrupikeun anggota jaringan pengacara LCS.
  2. Kaayaan umum ieu dilarapkeun kana sadaya pesenan klien kajaba sateuacan kacindekan tina kontrak disatujuan dina seratan. Kamungkinan panggunaan sekuritas ngagaleuh umum atanapi kaayaanana umum sanésna sacara klien dipisahkeun.
  3. Sadaya pesenan ditampi sareng dieksekusi ku Law & More. Cara penerapan Pasal 7: 407 alinea 2 Kode Sipil Walanda henteu kalebet.
  4. Law & More ngalaksanakeun tugas anu saluyu sareng aturan ngalaksanakeun Paguyuban Bar Walanda sareng migawe, saluyu sareng aturan kabébasan pikeun klien ieu handapeun inpormasi kontrak anu diala.
  5. Saran Law & More pernah ningali aspek pajak tina kalakuan atanapi panyingkiran, kacuali klien nampi tulisan anu henteu dibéjakeun Law & More. Upami aya hubunganana sareng kedah diaktipkeun Law & More tugas anu ditugaskeun ka pihak katilu, Law & More bakal konsultasi sateuacanna sareng klien. Law & More teu nanggung jawab pikeun gagal gagal tina naon waé pihak katilu sareng anu berhak, tanpa konsultasi sateuacana sareng ogé atas nama klien naon waé watesan dina tanggapan pihak katilu anu aktip ku éta.
  6. Sagala tanggung jawab tina Law & More dugi ka jumlahna, dina unggal hal bakal dibayar ku asuransi tanggung jawab profésional ditambah jumlah asuransi anu relevan dina deduktible anu tiasa dianggo. Upami, pikeun alesan, teu aya manpaat anu dirumuskeun dina asuransi tanggung jawab profésional, tanggung jawab anu kasebat dibatesan dugi ka 5,000, -. Nalika ditaroskeun ngeunaan (panutup di handap) ku Law & More asuransi tanggung jawab profésional aya inpormasi. Éta klien Law & More indemnify hormat klaim ku pihak katilu pikeun kaitanana kana tugasna.
  7. Kanggo dijalankeunnana kontrak éta nyaéta klien anu Law & More mayar fee (tambahkeun PPN). Fee éta diitung dumasar kana sajumlah jam anu digali ku tingkat jam anu manglaku. Déklarasi tina Law & More ku e-mail atanapi dikirim ku mail biasa ka klien sareng pembayaran kedah dilakukeun dina waktos 14 dinten saatos tanggal invoice.
  8. Saluareun periode ieu, nasabah sacara sah sacara sah sareng ngahutang 1% saban bulan. Usaha anu dilakukeun tiasa disimpen iraha waé interval ku Law & More dieusian. Law & More anu dijudulan klien pikeun nyauran pambayaran sateuacanna.
    Bantahan kana jumlah invoice kedah dikintunkeun dina pernyataan tinulis dina 14 dinten saatos tanggal invoice di Law & More, gagal dimana deklarasi akhir tanpa protés ditampi.
  9. Hubungan hukum antara klien sareng Law & More nunut ka hukum Walanda.
  10. Sadaya perselisihan timbul tina hubungan hukum ieu kudu diputuskeun ku pangadilan anu kompeten di The Hague.
  11. Sagala klaim anu tiasa nyababkeun klien anu dilawan Law & More, kadaluarsa bisi salah sataun saatos tanggal dimana klien janten sadar atanapi leres tiasa terang ayana ayana hak ieu.