Kami hoyong hatur nuhun pikeun milih Law & More. Kami teguh hukum multidisiplinari sareng konsultasi pajak sareng kantor di Eindhoven sareng Amsterdam. Naon damelna Law & More unik nyaéta kami ngagabungkeun sentuhan pribadi ti toko butik leutik kalayan tingkat pangaweruh firma hukum anu ageung. Kami ngagaduhan sababaraha widang kaahlian. Naha anjeun panasaran anu mana? Tingali kana halaman kaahlian urang.

TERIMA KANGGO KONTAK LAW & MORE

AS DIPANGGU AS DIPANGGO KITA AKEUN AYA KAPOLA KANGGO

SAHA NU KABEH LAW & MORE

KAUNTIKE KANGGO UNTUK RESULTOR KANGGURU LAWAT NEGARA

Law & More firma hukum multidisiplinis dinamis sareng piwuruk pajeg khusus dina perusahaan Walanda, hukum komersial sareng pajeg sareng didasarkeun di Eindhoven sareng Amsterdam.

Kalayan latar perusahaan sareng pajeg na, Law & More ngagabungkeun kumaha terang perusahaan perusahaan tegalan sareng pajeg ageung kalayan perhatian pikeun detil sareng jasa ngaropéa anu anjeun badé nyangka firehan butik. Kami saleresna internasional tina segi ruang lingkup sareng hakekat jasa kami sareng damel kanggo sababaraha canggih Walanda sareng internasional internasional, ti perusahaan sareng lembaga pikeun individu.

Law & More ngabogaan pembuatan tim dédikasina tina ahli hukum multibahasa sareng panaséhat pajak anu gaduh pengetahuan jero dina hukum kontrak Walanda, hukum perusahaan Walanda, hukum pajeg Walanda, hukum pagawean Walanda sareng hukum harta internasional. Sungutna ogé ngahususkeun dina strukturna pajeg aset sareng kagiatan, hukum énergi Walanda, hukum finansial Belanda sareng transaksi perumahan.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Yara-Knoops-poto-500-567

Yara Knoops

pituah légal

ATTORNEYS DAN TAX ADVISORS

Naséhat Eindhoven