TERIMA KANGGO KONTAK LAW & MORE
AS DIPANGGU AS DIPANGGO KITA AKEUN AYA KAPOLA KANGGO

Nalika anjeun milih Law & More Anjeun milih firma hukum anu didorong hasil

Law & More nyaéta firma hukum Walanda multidisiplin dinamis sareng piwuruk pajeg anu khusus dina hukum perusahaan, komérsial sareng pajeg Walanda sareng dumasar kana Eindhoven jeung Amsterdam.

Kalayan latar perusahaan sareng pajeg na, Law & More ngagabungkeun kumaha terang perusahaan perusahaan tegalan sareng pajeg ageung kalayan perhatian pikeun detil sareng jasa ngaropéa anu anjeun badé nyangka firehan butik. Kami saleresna internasional tina segi ruang lingkup sareng hakekat jasa kami sareng damel kanggo sababaraha canggih Walanda sareng internasional internasional, ti perusahaan sareng lembaga pikeun individu.

Law & More ngabogaan pembuatan tim dédikasina tina ahli hukum multibahasa sareng panaséhat pajak anu gaduh pengetahuan jero dina hukum kontrak Walanda, hukum perusahaan Walanda, hukum pajeg Walanda, hukum pagawean Walanda sareng hukum harta internasional. Sungutna ogé ngahususkeun dina strukturna pajeg aset sareng kagiatan, hukum énergi Walanda, hukum finansial Belanda sareng transaksi perumahan.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.