tim urang

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

jero Law & More, Tom ngurus urusan umum. Anjeunna mangrupikeun cékor sareng litigator kantor.

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

jero Law & More Maxim museurkeun kana jasa pelanggan ti pasar Eurasian di Walanda dina bidang hukum perusahaan Walanda, hukum komersial Belanda, hukum perdagangan internasional, kauangan perusahaan sareng penggabungan sareng akuisisi, netepkeun sareng ngokolakeun proyék internasional rumit sareng struktur pajak / kauangan.

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

jero Law & More, Ruby khusus dina hukum kontrak, hukum perusahaan sareng jasa sah perusahaan. Anjeunna ogé tiasa didamel salaku pengacara perusahaan pikeun perusahaan anjeun.

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

jero Law & More, Aylin utamina dianggo dina hukum pribadi sareng kulawarga, hukum pagawean sareng hukum migrasi.

Sevinc Hoeben-Azizova

pituah légal

jero Law & More, Sevinc ngadukung tim dimana diperyogikeun sareng nguruskeun sababaraha masalah hukum sareng nyusun dokumén (prosedural). Salain ti Belanda sareng Inggris, Sevinc ogé nyarios basa Rusia, Turki sareng Azeri.

Imaani Stegeman

pituah légal

Imaani Stegeman dianggo dina Law & More salaku panaséhat hukum. Anjeunna ngadukung para pengacara dina milarian solusi pikeun masalah hukum sareng nyusun dokumén (litigasi).

Farisa Mohamedhoesein

Magang légal

Hiji murid HBO taun kaopat, Farisa geus digawé salaku intern légal di Law & More saprak Agustus 2022. Manéhna ngarojong kolega-Na dina nyortir kaluar masalah hukum pajeulit jeung drafting (litigation) dokumén.

Mirte van der Heijden nyaéta murid HBO taun katilu anu parantos magang di Law & More saprak Agustus 2022. Mirte pisan museurkeun hukum pribadi jeung kulawarga tapi ogé kabuka pikeun wewengkon séjén hukum. 

Max Mendor

Manager Marketing

Kalayan rupa-rupa katerampilan téknis sareng kanyaho ngeunaan organisasi sareng manajemén perusahaan, Max mangrupikeun média sareng manajer pamasaran di Law & More.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.