Palayanan penting pisan pikeun Tom. Anjeun henteu kantos kedah ngantosan anjeunna ngajawab email. Hubungan anu saé sareng klien ogé penting pikeun anjeunna. Koordinasi anu saé parantos dilakukeun sareng klien ngeunaan naon-naon anu kajantenan dina kontéks tugas. Ngaliwatan pendekatan analitis na, Tom terang kumaha lereskeun kaayaan anu kompleks jum'atan. Anjeunna mikir pisan strategis pikeun ngahontal solusi maksimal pikeun klien na. Anjeunna nyandak sadaya pilihan.

jero Law & More, Tom ngurus urusan umum. Anjeunna mangrupikeun cékor sareng litigator kantor.

TGLM (Tom) Meevis LLM

Gambar Tom Meevis

analitis, strategis sareng komunikatif

Palayanan penting pisan pikeun Tom. Anjeun henteu kantos kedah ngantosan anjeunna ngajawab email. Hubungan anu saé sareng klien ogé penting pikeun anjeunna. Koordinasi anu saé parantos dilakukeun sareng klien ngeunaan naon-naon anu kajantenan dina kontéks tugas. Ngaliwatan pendekatan analitis na, Tom terang kumaha lereskeun kaayaan anu kompleks jum'atan. Anjeunna mikir pisan strategis pikeun ngahontal solusi maksimal pikeun klien na. Anjeunna nyandak sadaya pilihan.

jero Law & More, Tom ngurus urusan umum. Anjeunna mangrupikeun cékor sareng litigator kantor.