Urang aktip méré saran ka klien Walanda sareng internasional anu investasi dina rupa-rupa sipat perumahan di Walanda, sapertos hotél, resor, proyék komersial sareng portopolio perumahan.

HARTA DAN TRANSAKSI TRANSINDEKS HENEANG REAL
DAFTAR LEGAL Dukung

Transaksi Perumahan sareng Perumahan

UU perumahan mangrupikeun tina sagala aspek hukum ngeunaan harta anu henteu hakekat. Kami di Law & More sanggup ngabantosan anjeun naséhat légal nalika patarosan atanapi konflik timbul ngeunaan anu ngagaleuh sareng ngajual barang anu teu dipindahkeun. Salian éta kami tiasa nyayogikeun anjeun naséhat hukum ngeunaan hukum nyéwa hukum.

Salajengna, klien Walanda sareng internasional Law & More nuju dibantuan sareng disarankan dina nyusun Investasi perumahan Walanda sareng internasional maranéhanana dina cara anu paling nguntungkeun pajeg ku jalan anu nganggo sababaraha yurisdiksi. Kaahlian urang ngahontal tina akuisisi apartemen pikeun panggunaan pribadi pikeun badami di komérsial properti kompleks sareng real estate.

Urang aktip méré saran ka klien Walanda sareng internasional anu investasi dina rupa-rupa sipat perumahan di Walanda, sapertos hotél, resor, proyék komersial sareng portopolio perumahan.

Nyewa hukum

Law & More ngabantuan panyewa sareng tuan tanah dina nyegah sareng ngarobih masalah hukum. Kitu ogé nyéwa tempat tinggal sapertos nyewa wangunan pikeun toko sareng gedong kantor. Nyewa sareng tuan tanah ngagaduhan kawajiban hukum anu khusus. Ieu ngandung karakter pangaturan anu hartosna pihak-pihak tiasa ngagantikeun aranjeunna perjanjian sorangan. Salaku tambahan, aya syarat wajib dina hukum nyewa. Hiji henteu tiasa bénten sareng aturan ieu, anu pangpentingna ngajagi panyewa éta mangrupikeun partai anu langkung lemah, kalayan kontrak. Upami anjeun diposisikan dina kaayaan dimana pasangan anjeun henteu patuh kana perjanjianna, aya sababaraha tindakan anu tiasa dicoba. Dina kasus sapertos anjeun tiasa percanten ka kami pikeun masihan anjeun nasihat sah anu anjeun butuhkeun.

Conto mata pelajaran anu urang tiasa ngabantosan anjeun:

• drafting perjanjian sewaan upami anjeun tuan tanah
• Pertengkepan ngeunaan panjelasan perjanjian
• ngalaksanakeun tindakan upami panyewa atanapi tuan tanah henteu ngalakukeun sasuai sareng perjanjian anu dilakukeun
• nolak perjanjian sewaan

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

Jasa tina Law & More

Hukum Perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Pengacara interim

Peryogi pengacara samentawis? Nyayogkeun dukungan hukum anu cekap pikeun Law & More

nyarankeun

Hukum imigrasi

Urang nganyahokeun urusan-masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal, nundung sareng alien

Perjangjian pemegang saham

hukum bisnis

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, ngajengkeun di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl