BUTUH Pengacara Angkutan?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Hukum angkutan
/

Pangacara Angkutan

Sektor logistik dinamis sareng teras gerak. Kusabab globalisasi perdagangan, beuki seueur barang anu diangkut seueur kilométér dina sababaraha cara. Ieu kalebet kalebet jalan angkutan laut, jalan, rel sareng hawa. Seueur pihak sapertos klién, transporter, forwarder, asuransi sareng panampi aub dina prosés ieu. Barina ogé, barang ditampi sareng diangkut deui ku rupa-rupa pihak.

Sanaos prosés angkutan ieu sering henteu ngabalukarkeun masalah pikeun sadaya pihak ieu, sakapeung masih tiasa salah. Nalika angkutan dugi ka kandaraan, reureuh dilakukeun atanapi kargo rusak atanapi leungit dina jalur, patarosan tanggung jawab tiasa timbul diantara pésta. Saha anu nanggung jawab sareng saba kitu kedah ngimbangan karusakan anu ditimbulkeun? Sareng naon léngkah anu tiasa dilakukeun upami pésta saukur henteu nyumponan komitmenna? Jawaban kana patarosan ieu heula kedah dipendakan dina wéb kasepakatan diantara sadaya pihak ieu.

Salian perjanjian di antara pihak-pihak, peraturan internasional kedah dipertimbangkeun nalika ngurus masalah hukum transportasi. Barina ogé, angkutan éta sering kajantenan sacara internasional sahingga janten salebet rupa wates nasional. Janten aturan internasional ngagaduhan peran anu penting. Konvénsi internasional anu bakal diterapkeun gumantung kana cara angkutan. Salaku conto, konvénsi Hague-Visby Rules ditrapkeun pikeun transportasi laut sareng Konvénsi Montréal berlaku pikeun angkutan udara. Salaku conto, konvénsi CMR penting dina angkutan jalan.

"Salila bubuka éta langsung janten jelas ka abdi
yen Law & More boga rencana anu jelas
tindakan”

Tapi, henteu ngan wates nasional anu disebrang ku hukum angkutan. Rupa-rupa yurisdiksi ogé aya hubunganana sareng hukum angkutan. Salaku conto, aya pertindihan jelas antara hukum transportasi sareng hukum tenaga kerja, hukum kontrak, hukum perusahaan sareng hukum internasional. Barina ogé, contona, pamawa nganutkeun bawahan sareng pesenan dipasihan ka pengiriman barang. Dina kaayaan kitu, masalah anu aya hubunganana hukum angkutan ogé tiasa timbul. Naha anjeun ngatasi masalah sapertos kitu? Teras pangaweruh anu lega sareng up-to-date di daérah hukum anu kasebat ogé penting.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Pengangkutan kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More Photo

jasa kami

Dina panempoan di luhur, sektor logistik punjul langkung rumit sareng sababaraha aspék anu kedah dipertimbangkeun. Di Law & More urang ngartos yén logistik ngalibatkeun kapentingan lengkep, boh di Walanda sareng Éropa, ogé sacara global. Éta sababna panginten urang penting pisan janten salah sahiji léngkah tina masalah poténsial ku cara ngagambar (transportasi) perjanjian sareng istilah umum sareng kaayaan. Éta tiasa, contona, ngatur atanapi ngaluarkeun tanggung jawab ngeunaan sagala rupa masalah hukum transportasi.

Naha anjeun ngarobih kargo, prosedur, pangumpulan hutang atanapi masalah rebutan dina kontéks hukum angkutan? Malah teras éta Law & More tim aya kanggo anjeun. Pengacara urang henteu ngan ukur ahli dina widang angkutan hukum, tapi ogé dina hukum-hukum anu aya hubunganana. Naha anjeun aya patarosan anu sanés? Punten wartosan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.