Panyingkepan Pendaptaran Umum sareng Umumna Diaksés

(saluyu sareng Pasal 35b (1) Peraturan Profesional Hukum)

Tom Meevis

Tom Meevis geus ngadaptarkeun daérah légal di handap ieu anu ngadaptarkeun hukum hukum Belanda:

Hukum perusahaan
Jalma sareng hukum kulawarga
hukum pidana
Hukum pagawean

Numutkeun standar Bar Belanda pendaptaran meberkeun anjeunna milarian sapuluh sks latihan unggal taun dina unggal daérah hukum anu kadaptar.

 

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Gambar Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Pengacara-hukum
Pengacara-hukum
Pangacara Hukum
Law & More