UMUM jeung umumna diaksés
Panyingkepan pendaptaran

(saluyu sareng Pasal 35b (1) Peraturan Profesional Hukum)

Tom Meevis

Tom Meevis geus ngadaptarkeun daérah légal di handap ieu anu ngadaptarkeun hukum hukum Belanda:

Hukum perusahaan
Jalma sareng hukum kulawarga
hukum pidana
Hukum pagawean

Numutkeun standar Bar Belanda pendaptaran meberkeun anjeunna milarian sapuluh sks latihan unggal taun dina unggal daérah hukum anu kadaptar.

Maxim Hodak

Maxim Hodak parantos ngadaptarkeun daérah légal di handap ieu anu ngadaptarkeun daérah légal Bar Walanda:

Hukum perusahaan

Numutkeun standar Bar Belanda pendaptaran meberkeun anjeunna milarian sapuluh sks latihan unggal taun dina unggal daérah hukum anu kadaptar.

 

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.