Umum sareng umum diaksés panyebaran pendaptaran

(saluyu sareng Pasal 35b (1) Peraturan Profesional Hukum)

Tom Meevis

Tom Meevis geus ngadaptarkeun daérah légal di handap ieu anu ngadaptarkeun hukum hukum Belanda:

• Hukum perusahaan
• Jalma sareng hukum kulawarga
• UU Pidana
• Hukum Pakasaban

Numutkeun standar Bar Belanda pendaptaran meberkeun anjeunna milarian sapuluh sks latihan unggal taun dina unggal daérah hukum anu kadaptar.

Maxim Hodak

Maxim Hodak parantos ngadaptarkeun daérah légal di handap ieu anu ngadaptarkeun daérah légal Bar Walanda:

Hukum perusahaan

Numutkeun standar Bar Belanda pendaptaran meberkeun anjeunna milarian sapuluh sks latihan unggal taun dina unggal daérah hukum anu kadaptar.