Dunungan kedah merhatoskeun kaayaan dimana aranjeunna…

Juragan kedah nengetan kaayaan dimana aranjeunna badé ngilangkeun padamel. Ieu sakali deui dibuktikeun ku kaputusan pengadilan distrik di Assen. Hiji rumah sakit kedah mayar karyawan (tukang apotéktis) hiji tunjangan transisi tina € 45,000 sareng éntitas pangabutuh € 125,000 kusabab teu aya alesan anu munasna pikeun nolak kontrak kontrak padamelan. Rumah sakit ngaku yén apotéker mangrupikeun disfungsi, anu henteu janten masalah éta. Kontrak kitu, dibubarkeun, samentara kalayan kauntungan anu ditugaskeun. Alesan ieu, samentawis éta hubungan padamelan parantos kaganggu, anu sapinuhna dipangaruhan ku dunungan.

10-02-2017

ngabagikeun