Wewengkon Husus

Eurasia mangrupikeun istilah pikeun daérah géografis anu diwangun ti Éropa sareng Asia. Kami ngagabungkeun pangaweruh pasar ieu sareng kaahlian urang ngeunaan yurisdiksi Walanda anu béda. Ngaliwatan kombinasi unik ieu kami tiasa nyayogikeun layanan lengkep pikeun usaha Eurasian sareng individu.

Salaku perusahaan anu operasi dina séktor ieu, anjeun tiasa nyayogikeun sagala jinis masalah hukum anu sesah. Barina ogé, séktor ieu henteu kantos tahan, aranjeunna édah aktip. Pengacara kami ahli kana bidang ieu séktor anu nyebrang sareng tiasa masihan perusahaan sareng nasihat hukum atanapi bantosan, contona dina tanggel walungan produk.

Sanaos sengketa nyababkeun émosina ngajalankeun tinggi, sareng hasilna boh pihak henteu ningali solusi deui, at Law & More kami yakin yén solusi gabungan anu nyugemakeun sadaya pihak anu aub tiasa dipanggihan ngaliwatan mediasi. Dina prosés ieu Law & More mediator henteu ngan ukur ngiringan kapentingan boh pihak dina konsultasi, tapi ogé ngajamin bantosan hukum sareng emosional.