Law & More ogé ngagaduhan pangaweruh ngeunaan pasar Eurasian sareng mentalitas nagara-nagara anu béda dina jero Eurasia. Eurasia mangrupikeun istilah pikeun daérah géografis anu diwangun ti Éropa sareng Asia. Kami parantos ngabantosan seueur klien tina daérah Eurasian. Klién ieu biasana asalna ti Rusia sareng CIS. Kami ngagabungkeun pangaweruh pasar ieu sareng kaahlian urang ngeunaan yurisdiksi Walanda anu béda. Ngaliwatan kombinasi unik ieu kami tiasa nyayogikeun layanan lengkep pikeun usaha Eurasian sareng individu.

Naha anjeun Perlu Ngabantosan sareng EURISIA & CIS DESK?
kontak LAW & MORE

Eurasia & Meja CIS

Law & More ogé ngagaduhan pangaweruh ngeunaan pasar Eurasian sareng mentalitas nagara-nagara anu béda dina jero Eurasia. Eurasia mangrupikeun istilah pikeun daérah géografis anu diwangun ti Éropa sareng Asia. Kami parantos ngabantosan seueur klien tina daérah Eurasian. Klién ieu biasana asalna ti Rusia sareng CIS. Kami ngagabungkeun pangaweruh pasar ieu sareng kaahlian urang ngeunaan yurisdiksi Walanda anu béda. Ngaliwatan kombinasi unik ieu kami tiasa nyayogikeun layanan lengkep pikeun usaha Eurasian sareng individu.

Usaha sareng individu anu asalna ti Rusia, Ukraina sareng CIS anu aktip dina basa Walanda tiasa ngémutan pitulung urang anu ngandung perundingan sareng fiskal. Kami gaduh kaahlian pikeun mamatahan ngeunaan ngahiji sareng akuisisi, transaksi perumahan sareng fiskal sareng strukturna perusahaan bisnis.

Upami anjeun gaduh niat pikeun ngoperasikeun di Belanda- atanapi pasar Benelux kami tiasa nyayogikeun pitulung sahandapeun ogé. Law & More tiasa ngadukung anjeun nalika ngadamel sababaraha jinis perjanjian atanapi tiasa nangtoskeun struktur pendirian perusahaan anu paling cocog pikeun anjeun. Kalayan unggal aspek dina prosés panyiapan bisnis di Walanda anjeun tiasa ngandelkeun pitulung hukum Law & More.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl