Aliansi Hukum Dunya

Logo Hukum Aliansi Dunya 2Law & More mangrupakeun anggota Alliance Hukum Dunia. Organisasi langkung ti 100 firma hukum di langkung ti 80 nagara.

Law & More nyaéta firma hukum anu ngagaduhan fokus internasional. Ngalangkungan kaanggotaanna éta tiasa ngabantosan palangganna pikeun kéngingkeun dukungan hukum sadunya. Anjeun bakal mendakan langkung seueur inpormasi dina halaman wéb worldlawalliance.com.