Aliansi Hukum Dunya

Law & More mangrupakeun anggota Alliance Hukum Dunia. Organisasi langkung ti 100 firma hukum di langkung ti 80 nagara.

Law & More nyaéta firma hukum anu ngagaduhan fokus internasional. Ngaliwatan kaanggotaan na éta tiasa ngabantosan palangganna pikeun kéngingkeun dukungan hukum di dunya.
Anjeun bakal mendakan langkung seueur inpormasi dina halaman wéb worldlawalliance.com.

Anggota WLA

Law & More B.V.