Yara nyaéta mahasiswa anu didorong murid anu resep tangtangan. Anjeunna ningali éta hal tina sudut pandang analitik sareng narjamahkeun masalah kana solusi pragmatis. Pamikiran kreatif, tapi écés asalna ti heula. Jeroeun Law & More Yara ngadukung tim dimana diperyogikeun sareng mantuan ngabéréskeun sababaraha masalah hukum sareng nyusun dokumen (prosedural) dokumen, boh Walanda sareng Rusia.

Y. (Yara) Knoops

Y. (Yara) Knoops

disetir - analitis kuat - pragmatic

Yara nyaéta mahasiswa anu didorong murid anu resep tangtangan. Anjeunna ningali éta hal tina sudut pandang analitik sareng narjamahkeun masalah éta kana solusi pragmatis. Pamikiran kreatif, tapi écés asalna ti heula.

jero Law & More Yara ngadukung tim dimana diperyogikeun sareng mantuan ngabéréskeun sababaraha masalah hukum sareng nyusun dokumen (prosedural) dokumen, boh Walanda sareng Rusia.